Menu
Lees meer

Mijn naam is Joyce Goeree en ik ben geboren op 18 juni 1986.
Samen met mijn familie ben ik opgegroeid in Emmeloord.

Op mijn 4e jaar ben ik begonnen met klassiek ballet wat ik snel omzetten naar meerdere keren per week dansen: jazz, streetdance en moderne dans. Na vele lesuren en optredens wist ik het helemaal, ik wil dansen!

Opleidingen en praktijkervaring

Na het behalen van mijn VMBO diploma heb ik gelijk audities gedaan voor de dansopleiding. In 2003 werd ik toegelaten op de dansopleiding waar ik me verdiepte in lessen zoals klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, kinderdans en als specialisatie choreografie. Tijdens deze opleiding heb ik veel vakken versneld kunnen doen, waardoor ik in 3 jaar kon afstuderen. In het 3e jaar van mijn opleiding heb ik de specialisaties “Choreografie en ‘Sportmassage’ gevolgd. Naast de schooluurtjes heb ik vele stages met plezier afgerond. In 2006 behaalde ik mijn diploma’s en sindsdien ben ik afgestudeerd dansdocent/choreograaf & sportmasseur.

In 2003 ben ik gestart met het verzorgen van verschillende danslessen in Emmeloord. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik de passie gekregen voor verschillende sportlessen. Vanaf 2006 ben ik mijn vakgebied verder gaan uitbreiden bij de AALO waar ik mijn diploma’s behaald tot allround docent. In 2007 behaalde ik mijn certificaat Streetdance 4 Advanced van de TEC hiphop school, waar ik les kreeg van Larz Schuijling en Patrick Nahafahik. In 2008 kwamen er weer nieuwe trends in de wereld van sport en bewegen en startte ik met het uitbreiden van mijn vakgebied doormiddel van de cursussen Pilates en Zumba fitness. Nog was het niet genoeg en startte ik in 2011 de opleiding tot NASM Personal Trainer bij de EEFA. Dit is de eerste Personal Training Opleiding in Nederland die voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. Sinds 2012 ben ik in het trots bezit van de NASM personal trainers diploma en mag ik mensen persoonlijke begeleiden bij het behalen van hun doelen.

Joy-4all

In 2010 begon ik met het geven van workshops streetdance in de Flevosprong in Dronten. In een hele korte tijd werden 2 workshops 10 wekelijkse lessen in de gymzalen van verschillende basisscholen. Joy-4all groeide met meer leden waardoor ook het Docenten team van Joy-4all kon uitbreiden. In 2013 stapte ik samen met Naomi Dingerdis van Droomevenementen de Walvistraat 1 binnen om ons succes verder uit te breiden. Met wekelijkse lessen werkte we naar grote shows in de theaterzaal van de Meerpaal. Maar het succes werd groter en de ruimtes te klein. In 2016 kregen wij de kans te verhuizen naar het Agripark waar we vol trots een mooie entertainment school hebben neergezet!

Geweldig om met een enthousiast team die gespecialiseerd zijn in hun eigen kwaliteiten wekelijks jong en oud plezier te laten beleven in dans, zang, drama en sport.

Kortom Joy-4all is de entertainment van Dronten vol passie voor kunst!

Lees meer

Hallo allemaal ik ben Naomi Dingerdis en woon samen met mijn man en kinderen in Dronten.

Toen

Als klein meisje stond ik al fanatiek te dansen, zingen, schreef schriften vol met verhalen en gedichten en maakte op elk leeg velletje tekeningen. Vanaf mijn zevende volgde ik klassiek balletles in Kampen maar na een proefles bij Ineke’s Center for jazz and show ballet kwam ik er op mijn 11e achter dat daar mijn passie lag. Op mijn zeventiende deed ik auditie voor de acteeracademie in Amsterdam, richting kleinkunst waarvoor ik aangenomen werd. Ik gaf destijds ook al les op Rudy’s dansschool in Dronten. Ik raakte zwanger van mijn oudste dochter en liet die opleiding gaan.

Op weg

Na de HAVO, MBO sociale dienstverlening, HBO journalistiek, cultureel werk, commerciële banen en freelance journalistiek werk, vond ik mijn grote passies zingen en schilderen weer terug. Sinds 2005 treed ik door het hele land op als zangeres en maak ik met mijn evenzo creatieve en muzikale echtgenoot kunstwerken in opdracht. Ik ontmoette Joyce en we hadden een enorme klik waardoor we besloten samen verder te gaan. 

Nu

Omdat we naast de danslessen ook graag verder wilden met evenementenorganisatie zijn we twee jaar geleden gestart met Droomevenementen. We rijden met onze roze bloemencaravan en creatieve team het hele land door! We hebben meerdere gecombineerd die we het allerleukste vinden, dans, feesten, evenementen en mensen een goed gevoel geven!

Lees meer

Hoi ik ben Etienne en woon met mijn gezin in Lelystad.

Al ruim 30 jaar ben ik in de dans scene te vinden. Het begon allemaal met de moves op straat en tijdens het uitgaan. Ik ontwikkelde mij door veel te dansen en was ook altijd bezig met dans. Hier door ontwikkelde ik mijn eigen stijl, deze stijl komt dan ook letterlijk van de straat. Invloed van clips van vroeger en veel eigen inbreng waren mijn drijfveer.

Vanaf de middelbare school begon ik dans lessen te geven aan mede studenten en vormde ik dans groepen. Zo heb ik generaties dansles gegeven en geniet ik van elke nieuwe groep waarbij ik mijn passie kan delen voor dans.

Inmiddels werk ik al een aantal jaar als docent hiphop bij Joy-4all. Ik train zowel de demoteams als reguliere teams. Elke week maak ik er weer een feest van. Dus als jij zin hebt in een nieuwe moves en een feestje ben je van harte welkom in 1 van mijn lessen!

Lees meer

Hallo, mijn naam is Lieke van Golen, ik ben 18 jaar en woon in het weekend bij mijn ouders in Dronten. Doordeweeks woon ik in Groningen en houd ik me bezig met de studie HBO Rechten.

Op mijn tiende ben ik begonnen met dansen. Na wat jaartjes jazzdance wilde ik toch wat anders, zo belande ik bij Joy-4all. Toen ik de eerste les had meegedaan wist ik meteen dat ik hier wilde komen dansen, wat een coole dans hadden we en wat was het gezellig! Één les werden er twee, twee lessen werden er drie en zo heb ik me door de jaren heen ontplooit tot een gevarieerde danseres.

Vanaf 2014 ben ik als docent gaan stagelopen bij verschillende docenten en danslessen om dansles te leren geven. Ik werd intern opgeleid tot dans docent. In dat jaar heb ik heel veel geleerd en ben ik begonnen met zelfstandig lesgeven in moderne dans. Dit vond ik zo leuk dat ik daarna ook les ben gaan geven in de stijlen showdance/streetdance.

Elke vrijdag, na mijn lessen op school, ga ik met veel plezier weer terug naar Dronten. ’s Avonds geef ik een moderne les en elke zaterdagochtend geef ik een les showdance/streetdance. Ik heb het bij Joy-4all enorm naar me zin.

Tot op de dansvloer!

Lees meer

Mijn naam is Nadine Braam en ik ben geboren en getogen in Dronten. Als klein meisje was ik de hele week in de muziekschool te vinden en ik wist dan ook al snel dat ik hier mijn werk van wilde maken. Zanglessen volgen, in koortjes zingen, met bandjes spelen; ik vond het allemaal fantastisch!

Nadat ik mijn HAVO diploma had behaald besloot ik toelating te doen voor de zang opleiding Jazz & Pop aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ik werd toegelaten tot de vooropleiding en na dit jaar ook tot de bachelor opleiding. Vijf jaar lang heb ik hier met heel veel plezier gestudeerd! Ik ben tijdens mijn studie in Zwolle gaan wonen en hier woon ik nog steeds.

Ik ben werkzaam als zang docent bij Kaliber Kunstenschool in Twente. Hier geef ik zangles aan kinderen en volwassenen, heb ik een aantal kinder- en dameskoren en ben ik veel op basisscholen te vinden voor workshops.

Sinds maart 2015 ben ik een eigen zangschool begonnen in Dronten genaamd Let’s Sing!

Deze zangschool telt inmiddels 3 hele leuke koren: een kinderkoor, tienerkoor en een dameskoor. Voor meer informatie: https://m.facebook.com/zangschooldronten

Naast het lesgeven zing ik zelf ook nog veel in verschillende formaties en projecten.

Backingvocal, leadzangeres in een band, met een gitarist/pianist huiskamer concertjes verzorgen; alles vind ik leuk en ik doe dan ook zoveel mogelijk!

Ik heb erg veel zin om vanaf dit seizoen ook les te geven bij Joy4all en hier met heel veel plezier de zanglessen van de musical klassen te verzorgen!

Lees meer

Olivier is een geboren danser, alles wat hij doet, ademt dans. Sinds 2017 geeft Olivier hiphoples bij Joy4all en vanaf 2018 is daar show/streetdance-les bijgekomen. Daarnaast is Olivier werkzaam bij verschillende dansscholen.

Hij heeft zijn dansopleiding bij Codarts in Rotterdam afgerond. Olivier staat zelf regelmatig op de buhne. Zo danst hij in verschillende clubs door het land, hij is danser en choreograaf van ‘Miss World Netherlands’ en Miss Giethoorn, verder doet hij veel verschillend dansprojecten in heel Nederland.

Lees meer

Hallo allemaal,

Mijn naam is Romy en ik ben geboren op 7 Maart 2000. Ik woon in Dronten met mijn ouders en broertje en zusje.

Ik ben in 2013 begonnen bij Joy-4all. Ik ben begonnen bij Joyce met showdance, ik vond het super leuk we mochten optreden en zelfs meedoen aan wedstrijden! Al snel ontdekten ik dat er demoteams waren, ik droomde ervan om daar bij te komen. Om mijn niveau op te krikken ben ik bij Kim begonnen, en daarna ben ik ook bij Etienne gaan dansen. Ik bleef maar groeien en heb in demoteams gezeten onder de leiding van Kim, Etienne en Joyce. Ook heb ik nog bij Naomi gedanst om verschillende danssoorten onder de knie te krijgen. Mijn doel: een allround dancer. Uiteindelijk door de vele ervaring als danseres leek het mij ook erg leuk te gaan les geven.

Na een aantal stage uren werd ik intern opgeleid tot coach. Inmiddels geef ik nu danslessen aan kinderen wat ik enorm leuk vind. Ik geef voornamelijk streetdance. Ik geniet van elke les die ik geef waarmee ik mijn passie voor dans kan overbrengen op de groep.

Ik heb in deze jaren gemerkt dat dansen mijn passie is en dat ik er graag iets mee wil blijven doen.

 

Lees meer

Mijn naam is Liz van Zelst ik ben 20 jaar. Ik ben met mijn familie op gegroeid in Dronten en woon nu samen met mijn vriend in Swifterbant. Bij joy-4all verzorg ik de streetdance hiphop lessen op dinsdag en vrijdag.

Passie voor dans:

Als klein meisje was ik al gek op dansen en zingen, ik was 10 jaar dat ik voor het eerst op les ging  bij Joy-4all. Ik kreeg les van Joyce Goeree. Na een aantal jaren bij Joyce in de les hebben gestaan wilde ik graag naar de hip hop les van Etienne veldwijk volgen. Als danseres zat ik in één van de Demo teams bij joy-4all en deed ik mee aan vele wedstrijden en optredens.

Opleiding:

Ik heb de opleiding sport medewerker recreatie  (MSR) op Landstede Harderwijk gevolgd en afgerond, ik moest voor deze op leiding twee jaar  lang stage lopen op een stageplek naar keuze. Ik heb gekozen om dat te doen bij joy-4all. Ik weet van mijzelf hoe het is om les te volgen maar toen ging ik zelf les geven en ervaren hoe het is om voor de groep te staan.

Het beviel me goed en mocht al gauw twee eigen groepen les geven en ben  na twee jaar Stage hebben gelopen ben ik nu docent van 3 teams.

Tot nu:

Ik geef inmiddels 3 jaar les bij joy-4all wat ik met veel plezier doe! Ik vind het super leuk om mijn creativiteit te delen met de groepen die ik les geef. Mijn dans style is een mix van streetdance en hip hop. Als je het leuk vind ben je welkom in de danslessen die ik verzorg.

Doeiii Xx Liz

 

Lesrooster

voor

woensdag
Er zijn vandaag geen lessen
Klik hier voor alle dagen