Menu

Moderne dans

Lees meer

Lessen voor kids jeugd en volwassenen. 

Moderne dans is voornamelijk dansen vanuit je gevoel.  Modern staat eigenlijk bekend om het lichaam die dient als expressie en communicatiemiddel. Naast de danstechniek wordt er een groot accent gelegd op expressie en emoties. Tijdens deze les beweeg je altijd op blote voeten of balletschoenen.

Tijdens het dansen van de moderne kan er alles van je gevraagd worden. Improvisatie speelt een grote rol: wat voel je bij de muziek of een thema, verwoord je gevoel in bewegingen. Bij joy-4all speelt in de moderne les ook het vloerwerk een grote rol.  In onze choreografieën word veel gewerkt met een verhalende choreografie zoals je vaak ziet bij de tv programma’s zoals Soo you think you can dance.

Wil jij ook modern leren dansen? Kom dan eens langs om te proberen.

FREESTYLE Dance-Workout

Lees meer

FREESTYLE Dance-Workout is een gevarieerde les die is ontwikkeld voor volwassenen die het leuk vind om te dansen. Van funky, jazz, latin, streetdance tot disco zal in de lessen voorbij komen.

Tijdens de les wordt er gewerkt aan het uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en spierversterking. Deze lessen kun je zelf aanpassen aan je eigen conditie niveau en daardoor zijn de lessen voor iedere danser toegankelijk.

We starten de les met een swingende warming-up gaat gelijk door met verschillende choreografieën op verschillende stijlen van muziek. Onder leiding van professionele dans docenten zijn de passen goed te volgen zodat je lekker kan swingen. De les wordt afgesloten een rustige cooling down waarbij we de hartslag weer omlaag brengen en de spieren weer op lengte brengen door middel van stretching.

Kortom FREESTYEL DANCE is een swingende en effectieve dans les voor volwassenen

Dance4kids

Lees meer

Dance4kids is een swingende les van 45 minuten, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3.5 jaar. Elke week maken we een nieuwe reis door 1 van onze lesthema’s. De nieuwste beweegspelletjes en dansen voor kinderen maken van de les één groot bewegingsavontuur.

Kinderen zijn open en spontaan, muziek is daarnaast voor ieder kind een goede uitlaatklep. Kortom kinderen en muziek zijn de belangrijkste ingrediënten voor de Dance4kidslessen.

Tijdens deze les verbeteren de kinderen hun motoriek, ze ontwikkelen hun creativiteit. Tevens leren kinderen door improvisatie opdrachten het uiten van emoties en werken met hun expressie. In de dance4kids lessen staat samenwerking ook centraal waardoor de kinderen hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het belangrijkste uitgangspunt in de dance4kids lessen is met plezier bewegen!

Lijkt het jou leuk om ook eens mee te swingen, ben je van harte welkom tijdens een van onze Dance4kids lessen.

Showdance & techniek

Lees meer

Showdance & techniek 

Een goede basis is het begin van een mooie technische danser.

Bij Joy-4all geven wij  techniek training in een modern jasje.

Onze showdance & techniek lessen zijn opgebouwd uit verschillende elementen zoals balans, kracht, lenigheid, sprongen en draaien. Onder begeleiding van stoere muziek en een lekker tempo is het een dynamische les.

Naast het zien van een mooie technische danser is een goede techniek belangrijk voor een gezond lijf. Wanneer dansers de goede techniek leren beheersen zullen er ook minder tot geen blessures ontstaan.

Tijdens deze 60 minuten durende les word je bewust gemaakt wat je met lijf kan doen, en wat je moet voelen om een beweging goed kan uitvoeren zonder schade aan te richten in je lijf.

Kortom een veelzijdige, technische les die je laat uitbloeien tot een mooie bewuste danser.

Dansen met je Peuter & Peuterdans

Lees meer

Speciaal voor de jongste dansers vanaf 1,5 jaar bied joy-4all Peuterdans 

Deze peuter les word in workshopvorm gegeven van een aantal weken op jaarbasis.

Van liedjes zingen tot lekker swingen! Kinderen vinden het vaak heerlijk om te dansen en muziek spreekt (bijna) elk kind wel aan. Bewegen op muziek is o.a. goed voor het ritmegevoel en de motoriek.  En het is vooral erg leuk om te doen! 

Dansen met je peuter is een les waarbij kindjes van 1,5 tot 3,5 jaar samen met hun ouder/verzorger/opa/oma of misschien de oppas lekker kunnen springen en zingen. Samen met je peuter beleef je een compleet bewegingsavontuur. Van zingen in de kring, springen door de zaal en samen dansen in het lesthema. Elke les bied weer een nieuw avontuur wat je samen kunt beleven.

Kortom wij bieden actieve en muzikale lessen voor de kleinste.

Show-Streetdance vanaf 6 jaar

Lees meer

Show-streetdance  is voor de dansers vanaf 6 jaar.

Een swingende, variërende en stoere les van 60 minuten, waarin de dansers kennismaken met verschillende dansstijlen.

Na de warming-up en isolaties van het lichaam word de les opgevolgd door verschillende elementen. Door middel van bewegingspelletjes word er gewerkt aan de basis van danstechnieken: posities, plie’s, sprongen, draaien en vloerwerk. Wij willen onze dansers een goede basis mee geven.

Uiteraard staat het leren van choreografieën centraal in de les.

Showdance is een combinatie van streetdance en musicaldans waardoor de kinderen kennis maken met meerdere stijlen van dans. Bij Joy-4all wordt de showdance gegeven als een teamsport waardoor in deze lessen ook samenwerking een belangrijk element is.

Door de meerdere optredens in het jaar leren de dansers presenteren en opvoeren van hun talent.

Lijkt het jou leuk om ook eens mee te swingen, ben je van harte welkom tijdens een van onze Showdance 4kids lessen.

Show-streetdance vanaf 9 jaar

Lees meer

Show-Streetdance vanaf 9 jaar.

Show-streetdance is een combinatie les van 60 min. vanaf 9 jaar. Bij Joy-4all wordt showdance gegeven als een combinatie van veel verschillende dansstijlen:

 • streetdance
 • hiphop
 • jazzdance
 • showmusical
 • enz.

Kortom alle elementen voor het maken voor een grote show.

Bij Joy-4all wordt het showdance gegeven als een teamsport waardoor in deze lessen ook samenwerking een belangrijk element is. De swingende lessen zijn opgebouwd uit verschillende elementen: conditie, kracht, techniek, balans en uitstraling. De choreografieën worden stapsgewijs uitgelegd door de dansdocent. Bij het gedeelte showdance kan er ook gewerkt worden met materiaal om de show compleet te maken. Tijdens de streetdance/hiphop onderdelen wordt er getraind om een demo neer te zetten. Kortom: veel variatie met het accent op de entertainment.

Tevens werken wij veel aan de presentatie va een danser. Laat zien wie je bent en wat je kan. Door de meerdere optredens in het jaar krijgen de leerlingen meer ervaring met de presentatie voor publiek.

Joy-4all is gespecialiseerd in het geven van verschillende danslessen. Daarnaast maken de choreografen ook acts voor shows en evenementen.

Past Showdance bij jou? Kom dan eens meedoen in 1 van onze lessen.

 

Streetdance 18+

Lees meer

Voor onze volwassenen hebben we Streetdance/Hiphop 18+ die beide bestaat uit een enthousiaste groep mannen & vrouwen die het heerlijk vinden om lekker te dansen. Het plezier staat voor op. Deze stoere les van 60 minuten wordt gestart met een swingende w-up, gevolgd door verschillende choreografieën waarmee we werken naar een eindproduct.

Op variërende pop nummers worden stoere choreografieën gemaakt waar veel word gewerkt met elementen uit hiphop en showdance.

Kortom een stoere les die elke week weer een feestje is. Een ontspanningsmoment in de week!

Showdance Techniek 18+

Lees meer

Showdance-Techniek  is een gezellige groep vrouwen die elke week 60 minuten een variërende dansles volgen.

De les heeft verschillende invloeden van jazz-showdance en grotedeels techniek. De les  duurt 60 minuten waardoor verschillende elementen aan bod komen. We starten met een warming-up gevolgd door isolaties en techniek onderdelen en uiteindelijk dansen we een choreografie. Ook de elementen kracht, lenigheid en balans spelen een grote rol in deze les. Bij deze les komen meerdere stijlen dans voorbij: burlesque, jazz, modern, streetdance en showballet. Kortom een swingende en variërende les voor volwassenen

Speciaal voor de volwassenen een showdance groep.

Hiphop

Lees meer

Ben jij een stoere boy of girl die zijn/haar dans moves wel durft te tonen. Dan is hiphop iets voor jou. Bij de hiphop worden de  beats uit de hiphop muziek gebruikt om de les te ondersteunen.

Hiphop bestaat niet uit speciale regels of technieken. Iedereen kan zijn eigen versie van dans maken in de hiphop. Hiphop is een de basis van verschillende stijlen zoals:

 • popping
 • locking
 • waving
 • housing
 • breakdance
 • wacking
 • en nog veel meer.

Kortom Hiphop is een stoere les voor dansers vanaf 10 jaar.

Hiphop is een dans les van 60 min. De stoere lessen zijn opgebouwd uit verschillende elementen: conditie, kracht, techniek, balans en uitstraling. De choreografieën worden stapsgewijs uitgelegd door de dansdocent.

Joy-4all is gespecialiseerd in het geven van verschillende danslessen. Daarnaast maakt de choreograaf ook acts voor shows en evenementen.

Zang lessen

Lees meer

Houd jij van zingen? Bij Joy-4all hebben we meerdere opties voor zanglessen:

 

Solo zanglessen

Duo zanglessen

Kinderkoor

Tienerkoor

Volwassenen koor

Er wordt in de lessen veel aandacht besteed aan je eigen presentatie en ontwikkeling van techniek op het gebied van zang . Uiteraard staat het plezier in entertainment voorop!

De lessen worden verzorgd door Nadine Braam.

Musical lesssen

Lees meer

Houd jij van entertainment? Dan zijn de musicallessen echt iets voor jou!

Leerlingen krijgen les in de disciplines drama, dans en zang van professionele docenten die over ruime ervaring beschikken als docent zang/dans en drama.  Naast het doceren zijn zij bekwaam in het regisseren, choreograferen en/of zijn ze actief in het theater.

Er wordt in de lessen veel aandacht besteed aan je eigen presentatie, samenwerking en techniek op het gebied van zang en dans. Uiteraard staat het plezier in entertainment voorop. Bij joy-4all zijn de musical lessen 90 minuten en opgesplitst in 2 delen: 45 min drama/spel en 45 min zang/dans. (beide zijn verplichte onderdelen van de musical lessen)

Joy-4all werkt jaarlijks met deze lessen naar 1 grote show toe in het theater van de meerpaal. Tevens worden er kleine presentaties gemaakt om de podium ervaring te oefenen.

Musicallessen kunnen gevolgd worden door leerlingen die al zelfstandig kunnen lezen (rond de leeftijd 7-8 jaar)

 

Lesrooster

voor

vrijdag
Er zijn vandaag geen lessen
Klik hier voor alle dagen